De scheidsrechterscommissie én de CLUBS zijn op zoek naar nieuwe scheidsrechters.

Het tekort aan scheidsrechters bereikt een historisch maximum. Momenteel worden er 28 (!) scheidsrechters te weinig geleverd door clubs.
Dit zal zijn gevolgen hebben in het voorzien van een scheidsrechter op de wedstrijden.

Elk weekend hebben we ongeveer 85 scheidsrechters nodig.

Beschikbaar (geen verlof meegerekend van SR): 50 - 55 SR’s beschikbaar. Dit wil zeggen per weekend tussen  35 en 40 scheidsrechters die meerdere wedstrijden (moeten) fluiten.

Dit is niet houdbaar en werkbaar! 

Ons scheidsrechterskorps wordt er niet jonger op (gem. leeftijd 60j) en meer en meer scheidsrechters haken af omwille van hun leeftijd of hun gezondheid of vragen om minder wedstrijden net omdat het anders té veel wordt en zouden moeten stoppen. Anderen zijn nog actief in een andere functie binnen de club, zijn coach of spelen zelf nog en vragen om hiermee rekening te houden. Uiteraard doen we dit, net omdat elke wedstrijd die  gefloten wordt dan niet door een andere scheidsrechter moet worden overgenomen als 2de of 3de wedstrijd.

Wij, de clubs én de PSC, zijn dus dringend op zoek naar vers bloed om ons korps te versterken. Er zijn amper voorwaarden, er is zeker ruimte voor ambitie én je krijgt ook nog een mooie vergoeding (incl. je kilometers)!

Bovendien is dit ook nodig voor de clubs want zij moeten zich in de mogelijkheid bevinden om zich in regel te stellen met de bonus malus voor het leveren van het aantal scheidsrechters.

Klik HIER voor meer info , contacteer je club-bestuur of de PSC-voorzitter (Kris Van der Linden 0474/79 89 23)

of

Klik hier om in te schrijven of scan de QR-code